Services

Koffie

Iedere dag is er de mogelijkheid om bij ons te genieten van een heerlijk kopje koffie! Dankzij onze eigen koffiebonen, fantastische apparatuur en barista training van het personeel (vraag Ben vooral om een figuurtje in de koffie) is dat best bijzonder…

Om de smaak van onze koffie mee naar huis te nemen, is onze speciale bonenmelange ook te koop. Het is een mooie blend van verschillende soorten Fairtrade en biologische koffiebonen voor €20,- per kilo.

Plaatcake

Regelmatig bieden we u ook iets lekkers bij de koffie! Dit wordt in de ochtend vers in de winkel gebakken en daarom ruikt het vaak ook zo lekker bij ons. Benieuwd naar het recept van onze bijna beroemde Plaatcake? Klik dan hier.

 

Vermaakwerk

Past een kledingstuk helaas toch niet helemaal? Van broeken korter maken, tot aan het innemen van een jasje, niks is te gek. Ons atelier maakt alles perfect op maat en daarna kan het opgehaald worden in de winkel. Of we sturen het gewoon op!

Haal & Brengservice

Woont u in de regio, wilt u graag naar de winkel, maar bent u minder mobiel? Dan hebben we voor u een gratis haal & brengservice. In de Modestal wordt u lekker in de watten gelegd, kopje koffie met iets lekkers, rustig passen en goed advies… en daarna brengen we u met een fijn gevoel weer thuis. Bel: 0341-354634.

Bekijk meer

Services

Koffie Iedere dag is er de mogelijkheid om bij ons te genieten van een heerlijk kopje koffie! Dankzij onze eigen koffiebonen, fantastische apparatuur en barista training van het personeel

Lees verder

Spaarsysteem

Bij de MODESTAL2.0 maken we gebruik van een nieuw spaarsysteem waarmee je automatisch 5% van het aankoopbedrag bij ons spaart. Je hebt hiervoor gelukkig geen fysieke klantenkaart meer nodig.

Lees verder

Parkeren in Putten

Parkeren in Putten is gelukkig gratis! Op sommige plaatsen kunt u de hele dag parkeren (gele P) en er zijn ook parkeerplaatsen waar een parkeerschijf nodig is (blauwe P).

Lees verder

Modecheque

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een damesmodeliefhebber? En weet je niet precies wat je wilt geven? Geef dan een Modecheque van MODESTAL2.0 cadeau voor een bedrag naar keuze.

Lees verder

Duurzaamheid

Bij MODESTAL2.0 richten we ons op duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat onze impact zo laag mogelijk is terwijl we de kleding betaalbaar kunnen houden. 

Lees verder

Recepten

Bent u onlangs bij ons in de winkel geweest en heeft u toen de overheerlijke plaatcake geproefd die Ben regelmatig in de winkel bakt? Volg onderstaand recept om deze

Lees verder