Over ons

MODESTAL2.0 is al meer dan 40 jaar een begrip in Putten en omstreken en met recht een unieke winkel. Niet alleen de naam is uniek, maar ook de service, de collectie en onze doelstelling om jou blij de deur uit te laten gaan.

Onze geschiedenis

In 1978 is Gerry Kooyman, de moeder van Ben, de Modestal begonnen, iets verder op in de Kerkstraat. De winkel leek toen qua inrichting sprekend op een stal, waar mode werd verkocht en zo is de naam modestal geboren. Later is de winkel verhuisd naar het pand waar we nu zitten. Na de verhuizing waren de stal elementen verdwenen, waardoor  we bij de verbouwing in 2016 gekozen hebben voor meer stal-elementen in het interieur, zoals staldeuren en stallampen. Verder is er sinds 2016 ook meer ruimte gekomen voor hippe en jeugdige merken. Om meer nadruk te leggen op de nieuwe identiteit en het nieuwe hoofdstuk is er gekozen voor de naam MODESTAL2.0

Merken en diensten

Merken zoals Co Couture, Soaked in Luxury, ZERO en Cartoon zijn toegevoegd én onze koffiebar met eigen gebrande koffie is inmiddels goed bekend. Onze stylistes zijn er voor jou om je blij te maken, zodat shoppen bij MODESTAL2.0 een unieke ervaring is. Wil je weten wat we precies doen om het stapje extra te zetten? Kijk dan ook op deze pagina waar we een mooi overzicht hebben van onze services.