Retouren & ruilen

Wat zijn de regels?

Binnen uiterlijk 8 dagen na aankoop is het mogelijk om een artikel te retourneren. De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje worden aangeleverd. Bij retourneren is ook de originele kassabon nodig. Sta je in het klantenbestand, dan staat jouw kassabon bij ons in de kassa en hoef je deze dus niet mee te nemen.

Het is voor ons belangrijk dat je tevreden bent, daarom geven wij geld terug bij het retourneren van een artikel, maar ruilen kan uiteraard ook. 
Aangezien bijna iedereen zijn aankopen pint bij ons, zullen wij ook, bij retourneren, het bedrag weer op je rekening storten d.m.v. retourpinnen. Dit kan gewoon bij ons aan de kassa. Het bedrag staat dan binnen enkele werkdagen op je rekening.

Woon je niet in de buurt, maar wil je een artikel toch terugsturen? Dan graag het artikel terugsturen naar ons met vermelding van je bankgegevens bij het artikel. Wij zullen binnen enkele dagen het geld op je rekening storten.